OPA draagt een steentje bij aan het bestrating / stoeptegel offensief

“ OPA draagt een steentje bij aan het bestrating / stoeptegel offensief “.

Bij de Onafhankelijke Partij Alkmaar komen regelmatig signalen van de inwoners van Alkmaar betreffende de veiligheid en comfort van het trottoir, straat of plein waaraan deze inwoners verbonden zijn.

Nu heeft de Onafhankelijke Partij Alkmaar net als bij ander onderwerpen een specialist in huis en deze portefeuille is in beheer van het raadslid de heer Peter Soers.

Zoals in het verkiezingsprogramma van OPA 2014 – 2018 al is vermeld, OPA zal zich sterk gaan maken voor de bewoners van Alkmaar voor een veilig en schoon trottoir, straat en plein.

Er zijn de afgelopen maanden dan ook tientallen reacties van bewoners gekomen betreffende het onderhoud van betreffende trottoir, straat en plein.

Na een schriftelijke melding per e-mail komt Peter Soers altijd persoonlijk op locatie het één en ander bekijken en gaat het onderwerp met de bewoners bespreken. Meestal staat de koffie dan al klaar en de bewoners van Alkmaar zijn dan ook blij dat er iemand vanuit de politiek hun mening of klacht komt aan horen. In 9 van de 10 gevallen worden deze problemen dan ook opgelost.
Uiteraard gaat dit in samenspraak met Stadswerk072, waar de Onafhankelijke Partij Alkmaar dan ook een prima relatie mee heeft.

De Onafhankelijke Partij Alkmaar is er dan ook trots op dat er al zoveel inwoners gehoord en blij zijn gemaakt als de straat, trottoir of plein weer veilig en begaanbaar is gemaakt.
Hierbij enkele straten waarbij dit is gerealiseerd : Westerweg, Toussaintstraat, Heerenweg, leeststraat, Druivenlaan, Prins Hendrikstraat, Van Houtenkade, Emmastraat, Drechterwaard, Paul Krugerstraat, Bestevaerstraat, Kareldoormankade, Ruiterstraat, Oudegracht, Emmabrug, Plutostraat, Costerstraat, Kennemerstraatweg.

Voor info over ( her ) bestrating van trottoir, wegdek, of plein.

Peter Soers
Peter@OPA-alkmaar.nl
OPA Service Altijd Dichtbij